fbpx
Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Află care sunt cele mai frumoase locuri din România în care poți face o pauză cu sens. Apasă pe simbolurile din zona care te interesează pentru a afla mai multe detalii.

Despre harta wellbeingului din România:

Primul lucru pe care vrem să îl știi este că niciunul dintre proprietarii locurilor cu sens de mai sus nu ne-a plătit să îi facem publicitate. Îți recomandăm numai locuri în care noi am fost și ne-au plăcut, sau locuri pe care mai mulți români le-au vizitat și le recomandă. 

Dacă te-ai săturat de aceleași opriri la benzinărie și la o masă de beton de pe marginea drumului (de obicei cu un miros îndoielnic în jur), noi îți propunem ca pentru următoarea ta călătorie să consulți harta locurilor cu sens, să îți alegi un popas interactiv din drumul tău și să te pregătești pentru o experiență nouă și relaxantă!

Mai mult, când ajungi la destinație, vei avea sigur ce povesti!

Oamenii și locurile de mai sus sunt mici antreprenori români sau afaceri de familie. Nu am pus pe hartă muzee sau locuri de popas arhicunoscute. Ne-a luat aproape un an să strângem suficiente resurse interesante pentru harta noastră, iar acum îți punem la dispoziție peste 200 de experiențe dintre care să alegi. 

Atenție: Harta este constant actualizată! Dacă ești un mic antreprenor, ai un loc în care oamenilor le-ar plăcea să se oprească, iar ție ți-ar plăcea să îl adăugăm pe hartă, te invităm să ne scrii la contact@happyteamproject.ro  despre afacerea ta, să ne trimiți un link și să stăm un pic de povești.

Mai multe despre harta wellbeingului din România poți afla mai jos de la Ioana, în dialog cu Dana Istrate, la emisiunea Între Prieteni.