fbpx
Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Pentru că un nou an abia a început, îți recomandăm un calendar lunar în care să îți consemnezi activitățile de wellbeing și nu numai,  pe care le planifici cu compania sau cu echipa ta.

Ce găsești în calendarul nostru

Am pus la punct un calendar lunar cu rubrici care cuprind atât aniversări naționale, cât și aniversări recunoscute la nivel mondial, zile care sunt înscrise în calendarul Organizației Națiunilor Unite, Uniunii Europene sau UNESCO.

La ce poți folosi calendarul

Am pus în calendar aceste aniversări pentru a te ajuta să organizezi evenimente împreună cu echipa ta, dar am lăsat locuri libere pentru a consemna propriile activități. Fie că e vorba de întâlniri de serviciu online, webinarii, cursuri sau ședințe, ori activități de wellbeing pe care le planifici cu echipa ta, sau chiar aniversările colegilor tăi, în calendarul Happy Team Project vei găsi loc pentru fiecare dintre activitățile echipei tale.

Poți consemna aici și evenimente care marchează pe parcursul unui an activitatea echipei tale, pe care să le aniversezi în anii următori, cum ar fi definitivarea unui produs, semnarea unui contract important, înființarea unui nou departament, mărirea echipei sau pensionarea unor colegi îndrăgiți.

Calendarul distractiv

Tot aici puteți trece, tu și cei din echipa ta, cu markere fluorescente, de exemplu, termene limită pentru definitivarea unor proiecte sau perioadele de concediu ale fiecărui membru al echipei tale.

Principalul avantaj al unui astfel de calendar este că vei păstra ”totul într-un singur loc”.

Nu fi preocupat(ă) că va fi totul o mâzgălitură! Te asigurăm că va fi util și, când te vei uita în urmă pe însemnările făcute, îți vei aduce aminte zâmbind atât de momentele frumoase, cum ar fi aniversările sau teambuilding – urile, cât și de cele tensionate, cum ar fi apropierea unor termene limită pentru livrarea anumitor proiecte.

Poți descărca mai jos calendarul atât pentru tine, cât și pentru echipa ta, îl poți lista în format A4 sau mai mare ori îl poți trimite prin email colegilor tăi.

Show CommentsClose Comments

Lasă-ne un comentariu