fbpx
Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lucrul în echipă are un impact major asupra performanței întregii companii, așa că o echipă eficientă poate ajuta organizația din care face parte să obțină rezultate incredibile.

Întrebarea este, cât de eficientă este echipa pe care tu o conduci? Și cum afli asta? Iar dacă ai aflat că echipa ta are nevoie de training suplimentar, pe ce anume ai nevoie să te concentrezi?

O echipă care nu merge, care nu se încheagă și care nu obține rezultate este mai degrabă o greșeală strategică (adică a liderului), decât responsabilitatea fiecărui membru în parte. 

Testul de mai jos te ajută să descoperi probleme de funcționare a echipei pe care o coordonezi și din care faci parte.

Odată ce ai terminat de completat testul, îți recomandăm să descarci documentul pe care ți l-am pus la dispoziție. Este gratuit și conține instrumente valorase care te vor ajuta să îți dai seama de ce are nevoie echipa ta pentru a crește, iar pe tine te ajută să îți dezvolți abilitățile de coordonare a echipei. 

Cât de eficientă este echipa pe care o conduci?

 
Instrucțiuni

Pentru fiecare afirmație, alege varianta care te descrie cel mai bine. Te rugăm să fii cât mai obiectiv/ă și să alegi răspunsurile care te reprezintă (nu cele care se referă la cum ți-ai dori sau crezi că ar trebui să fii).

Nu îți face griji dacă unele întrebări par că îți duc scorul ”în direcția greșită”. Toți avem de învățat!

 

0%

Distribuie testul pentru a-ti vedea rezultatele!


Spune-ne cate ceva despre tine pentru a-ti putea vedea rezultatele!

Cât de eficientă este echipa pe care o conduci? %%personality%%

Documentul de mai jos îți oferă câteva intrumente esențiale pentru construirea unei echipe performante. 

Preview

”Dacă vrei să construiești, să conduci sau pur și simplu să faci parte dintr-o echipă, ai nevoie să înțelegi etapele prin care ea trece. Studiile au demonstrat că echipele de success au câteva lucruri în comun,  în ceea ce privește etapele dezvoltării sănătoase prin care au trecut. Cel mai popular model pe care ți-l recomandăm pentru studiu este Modelul Tuckman de dezvoltare a echipelor.”

Împărtășește cu noi rezultatul pe care l-ai obținut în secțiunea de comentarii de mai jos!

E suficient să apeși pe butonul Show Comments și să ne scrii comentariul tău!

Alte articole care s-ar putea să-ți placă

Show CommentsClose Comments

Lasă-ne un comentariu